A szabadalommal védett iker hengerekről bővebben

A szabadalommal védett iker henger technológiáról bővebben


    

 

A Green Star gyümölcsprés, lényerő, présgép, juicer készülékekben specifikusan egy pár rozsdamentes iker henger található.

Az iker hengerek egy erőteljes morzsolási eljárással dolgoznak, így vágva és préselve minden zöldség félét mint, zeller, sárgarépa, leveles növények és a búzafű. Az egyedi iker henger egység tulajdonsága, hogy a mélyen barázdált felület miatt sokkal könnyebben megbirkózik  a levelekkel és füvekkel. A hengerek három jól elkülönített részből állnak, amik erőteljesen vágják a rostokat, mint pl. a zeller szára.  Az iker hengerek közötti hézag minimális, mindössze 0,1 mm, így a készülék nem tömődik és akad el. Ezek a tulajdonságok könnyebbé, alaposabbá és kíméletesebbé teszik a préselést. 
Az eredmény több lé, jobb lé minőség és a készülékből távozó rost maradékok szárazabbak.


Az iker hengerekről


Az iker hengerek forgási sebessége 110 fordulat / perc. Emiatt egyáltalán nincs, vagy csak nagyon minimális hő termelődik a készítés során a préselt lében. Ezért a préselt lében a kezdeti oxidáció később következik be, így nem szükséges rögtön a préselés befejeztével elfogyasztani a levet. A préselt levek tápértéke 100%-ban megmarad.


Egy nemrégiben készült független összehasonlító tanulmány, ami azt vizsgálta, hogy öt különböző lényerő, juicer, gyümölcscentrifuga használat közben, milyen hatással van a technológia a kipréselt almának a  levére. A Green Star gyümölcsprés, lényerő, juicer-rel préselt almalé hőmérséklete csak 15.8 C- fokos lett a kezdeti egész almák 15.5 C-fokos hőmérsékletéhez képest. A többi négy készülék esetében a lé minimum 2 C-fokkal és maximum 8 C-fokkal volt több, mint az eredeti gyümölcs hőmérséklete. Ez a megnövekedett hőmérséklet azt eredményezheti, hogy a préselt levek tápértéke nagyban csökkenhet.


És álljon itt a TITOK, hogy mitől is olyan nagy szám ez!
Minden egyes forgó iker hengernek a magjában egy-egy köteg beépített mágnes található, ami a hengerek forgása közben létrehoz egy 2600 gauss erősségű mágneses mezőt, amin keresztül halad préselt lé. Amikor a préselt lé keresztül halad ezen a fókuszált mágneses mezőn a nagyobb víz molekula csoportok  a préselt lében szétválnak kisebb csoportokká. A kisebb csoportok képesek több ásványi anyagot magukhoz kapcsolni, mint: kalcium, magnézium, kálium és nátrium.  Ez azt jelenti, hogy Ön több tápanyaghoz jut minden egyes cseppnyi préselt ​léből koloid formában, amit a test hosszabb időn keresztül képes használni.

  

  


Az iker hengerekben található mágneseket körülölelő "Bio" kérámiáról.

A mély infravörös rezgés a természetes frekvencia tartománya a víznek. Ezt mi úgy hívjuk, hogy az élet erő rezgése. Az infra vörös hullámhossz tartomány 0,7-1000 mikron, ami épphogy túl van a látható tartományon. A mély infravörös egy része ennek a tartománynak, amit mi használunk infra fotózáshoz, a föld felületének a feltérképezéséhez, rakéták irányítására a célhoz. A mi bőrünk is sugároz 9,36 mikronos mély infravörös frekvenciát, amely nagyon közel van a víz molekulájának a rezgéséhez, ami nem is csoda, mert kb. az emberi test 70%-a víz. A mély infravörös hullám a legbiztonságosabb és a legelőnyösebb energia forrás ami létezik. A Green Star gyümölcsprés, lényerő, juicer iker hengereiben lévő mágneseket körülöleli egy speciális összetételű "Biokerámia".  A "Biokerámia" összetétele felhasználja az iker hengerek forgásából származó mechanikai energiát, ahhoz hogy létre jöjjenek a mély infravörös hullámok, amik behatolnak a préselt lében található vízbe. Mivel a víz természetes rezonanciája olyan mint ez a frekvencia, a víz molekulák nem csak hogy átveszik  a mély infravörös energiát, de még sugározzák is, így tovább stabilizálva az egyébként instabil préselt lé szerkezetét. Ezálat jóval tovább lehet tárolni a kipréselt leveket, oxidáció nélkül.


Élet Virága Biobolt Budapest