Angel Juicer lényerő, présgép, léfacsaró, juicer, búzafűprés

Az Angel Juicer gyümölcsprés, zöldségprés, lényerő, présgép, léfacsaró, juicer, búzafűprést 1982 októberében kezdték el fejleszteni. Rá egy évvel később, 1983-ban alakult meg az Angel Company Co.Ltd. cég. Az első lényerő prototípusok…

…1984 novemberében gördültek le a futószalagról. Lényegében innentől számítódik az Angel Juicer juicer, zöldség, gyümölcs és búzafűprés pályafutása. Azóta sok változtatáson ment keresztül és még a mai napig is folyamatosan javítják és fejlesztik jobbá a készüléket.

Könnyű tisztítás, szét illetve összeszerelés
Az egyedi design és a figyelemre méltó teljesítmény teszi az Angel Juicert könnyen használhatóvá és tisztíthatóvá. Az újra tervezett alkatrészeknek köszönhetően, gyermeki egyszerűséggel szét illetve összeszerelhető és tisztítható.

Antibakteriális nemesacél iker hengerek
Kiváló minőségű nemesacélból készült iker hengerek találhatóak a készülékben. (SUS-304).

A teljes készülék felépítése rozsdamentes kivitel
Nagyon higiénikus és könnyűszerrel tisztán tartható!

82 fordulat / perc forgási sebesség
Az iker hengerek alacsony préselési fordulatszámának köszönhetően, nincs a súrlódásból adódó préselt lé felmelegedés, így minimálisra csökken annak oxidációja. Lényegesen több enzim, ásványi anyag, tápanyag, fitokemikália kinyerésére képes a technológiájának és a lassú kíméletes fordulatszámának köszönhetően.

3 lóerős zúzó teljesítmény
Az erős, sebészeti minőségű acélból készült rozsdamentes iker hengereket egy 3 lóerős motor hajtja, annak érdekében, hogy egy komoly zúzó teljesítménnyel vértezze fel őket, amelyek így képesek minden rostos állagú alapanyagokat, kiváló minőségben és lé mennyiségben préselni.

3 lépcsős préselési iker hengerek és szűrő rendszer
A hatékony lé kinyerés három fokozata. Első lépcsőben az alapanyagok koncentrál összezúzása. Második, harmadik lépésben a már péppé zúzott alapanyagok a folyamatosan szűkülő szűrőházban préselődve kieresztik a levüket. Végül egy igen szűk keresztmetszetű nyíláson távozik a szűrőházból a préselt rost, szinte papír szárazságúan. Ennek eredménye a több préselt lé mennyiség.

Egyszerűség
Nincs szükség szűrőbetétek cserélgetésére. Egyetlen 3 lépcsős szűrőbetét.

Nincs szükség rost szabályozási funkcióra
Az erős, 3 lóerős nagy teljesítményű motor szavatolja, hogy az alapanyagok rostja minden esetben a maximális szárazságot és a maximális préselt lémennyiséget fogják elérni, zökkenő mentesen.

Szuper csendes működés
A nagy teljesítményű motort egy precíziós kis hűtő ventilátor hűti az esetleges felmelegedés ellen, így megnövelve annak élettartamát.. Mivel a motor ezáltal nem melegszik, így hosszabb ideig képes préselni megállás nélkül.

Széleskörű alapanyag feldolgozás
Összes zöldség, gyümölcs (beleértve a bogyós gyümölcsöket is), leveles növények, búzafű, gyógynövények, gyökerek, hajtások, csírák.

Automatikus túlmelegedési érzékelő
Egy termikus védelmi rendszert építettek a készülékbe, amely biztonságossá és az Ön számára  megnyugtatóvá teszi a készülék használatát. Egy automatikus túlmelegedési termosztát védi a motort a leégéstől.

 


Élet Virága Biobolt Budapest