CookSense slow lényerő, présgép, léfacsaró, juicer


Vevői visszajelzések
Tisztelt Biobolt!
Szeretnék köszönetet mondani amiért a figyelmembe ajánlottak egy nagyszerű gépet a Cooksense lényerő présgépet. Néhány hónapja vettem, de elmondhatom hogy azóta gyökeresen megváltozott az életem. Nagyon sok problémám volt az egészségemmel, /vérnyomás, pajzsmirigy, ízületi gondok, fulladás…./ Miután elkezdtem minden nap frissen préselt gyümölcs és zöldségleveket inni, már néhány hét után érezhető volt a változás. Persze emellett kerültem a zsíros ételeket. A méreganyagok láthatóan távoztak a szervezetemből. 1-2 hónap után megszűnt minden problémám. Mára már csodásan érzem magam, tele vagyok energiával és fogytam… folytatás


A CookSense egycsigás zöldség és gyümölcsprés, juicer-t Koreában fejlesztették ki 2000-ben. Ezt a fajta préselési metódust, hogy a préscsiga függőlegesen helyezkedik el a présházban, már…

…más gyártó is alkalmazza. 2012-ben a Tribest cég is csatlakozott ehhez a préselési technológiához a FruitJuicer elnevezésű készülékükkel. A CookSense gyümölcsprés készülékhez a pénzünkért kapunk még egy pépesítő kiegészítő szettet is.

A CookSense zöldség és gyümölcsprés, juicer a többi gyártó által kreált készülékeinél jóval lassabban dolgozza fel az alapanyagokat. A készülék préscsigájának a préselési sebessége mindössze 47 fordulat / perc forgási sebesség. Más hasonló technológiájú készülékek  86-100 fordulat / perc forgási sebességgel dolgoznak.

Adatlap

Adatlap

Videó

Használati 

CookSense lényerő, présgép a meghajtó motor teljesítményben is eltér a vetélytársakétól, ami jelen esetben 200Watt.  A hasonló technológiájú készülékek  motor teljesítménye csak 180Watt. A professzionális motor meghajtás áttételezésének és a 200Watt-os motor teljesítménynek köszönhetően, így tudták elérni az igen alacsony 47 fordulat / perc forgási sebességét a kétkéses ULTEM préscsigának. Ez az alacsony préselési fordulatszám még jobb léminőséget a préscsiga két késének pedig a még több lémennyiséget köszönhetjük.

És ami még igen vonzó lehet egy leendő vevő számára, hogy az ULTEM préscsiga a CookSense zöldség és gyümölcsprésben dupla élezést kapott, szemben a többi más, hasonló technológiájú készülék egy élezésű préscsigáinál. (Nagyon okos ötlet!) Ez azért lehet fontos a számunkra, mert az alapanyagokat sokkal kisebb darabokra képes szeletelni, így nekünk már nem kell ezzel foglalkozni. Így még több levet képes kisajtolni az alapanyagokból és nem utolsó sorban a szűrőbetétre is kevesebb nyomás és teher hárul. Reményeim szerint, ezzel a megoldással a szűrőbetét élettartamát is megtudták hosszabbítani.

Az automatikus tisztító rendszer a préselés ideje alatt, folyamatosan gondoskodik a szűrőbetét letisztításáról, így az nem tömődik el. Úgy működik mint egy autó ablaktörlője. Ha megnézzük a képeken jól látható, hogy a CookSense lényerő, léfacsaró tisztító házának a merevítéseit a gyártó cég a forgás irányában egy kicsit megdöntötte. Ezzel a kis apró, de igen fontos és szakszerű odafigyeléssel, tovább növelték annak stabilitását.

A készülék és alkatrészeinek az elmosása is igen egyszerű! A Préselés befejeztével öntsön egy kancsó vizet a készülékbe, ami így minimálisra csökkenti az alkatrészeken a rost maradványok mennyisége. Ezután már csak egy kis folyó csapvízzel ölblítsük el az alkatrészeket.

A készülékhez adott pépesítő szettel Ön kiváló pépeket, sorbetteket, fagylaltokat készíthet a családjának. Ez is egy igen ötletes megoldás a Koreai cég részéről!

Megjegyzés: Na ez az amiről beszélek! Nem elég csak egy hasonló technológiájú zöldség és gyümölcsprést készíteni, mert talán arra minden hasonló készülék gyártó képes. Meg kell találnia a gyártónak azt a plusz szolgáltatást, ami vonzóvá teheti a felhasználó számára a készülék vásárlását. Adni kell a vevő számára valami többet, amitől úgy érzi, hogy – igen ez a cég tényleg gondolkodik valami más megoldáson, hogy több mindenre tudjam használni a nemkevés pénzen megvásárolt készüléket. Manapság nem elég csak az árakkal versenyezni! Természetesen tudom, hogy a készülék ára (ami jelen pillanatban verhetetlen), garanciaideje és a meghíbásodott alkatrészek utánpótlása, szakszervizelése ami fontos szempont egy vevő számára. Ebben is kifogástalan a közremüködése a a Dél Koreai gyártónak.

Tisztában vagyok azzal, hogy az itt leírtak a felhasználót talán nem is érdekli, csak gondoltam, hogy röviden megosztom tapasztalatom, hogy miért is választottuk a CookSenese lényerőt és nem a többi másik készülékeket!

És ami nem a felhasználó, de a forgalmazó számára igen fontos szempont. A gyártó által a jó üzlet politika, amit nem minden cégnél lehetséges elérni. Nem csak a készülék tudása, megbízhatósága vagy garancia ideje fontos, hanem az is, ahogy bánnak egy leendő distributorral. Éppen emiatt választottam ennek a Dél Koreai cégnek a CookSense nevű lényerőjét. Hihetetlen rugalmasan és gyorsan kezelik a dolgokat. Nem hordják magasan az orrukat, nem zárkóznak el különféle kérésektől és nem állítanak teljesíthetetlen feltételeket a forgalmazó számára. Amit nem tudtunk más gyártókkal meg értetni az az, hogy ez egy kis ország és nem Amerika! Itt nem lehet akkora mennyiséget forgalmazni mint Amerikában. Tudom, hogy őket ez nem igazán érdekli. Örülök, hogy megtaláltuk ezt a gyártót és remélem, hogy sokan mások is értékelni fogják eme nagyszerű, újításokkal teli, igen átgondolt remek kis lényerő, présgép, zöldség és gyümölcsprés, juicer és pépesítő készüléket! Ezek azok a plusz dolgok, ami miatt a CookSense lényerőt választottuk és nem a többit. Azok annyira elvannak foglalva magukkal, egymással és egymás legyűrésével, hogy ez a kis Koreai gyártó lehet meg is fogja előzni őket. Ők nem azon gondolkodnak, hogy, hogy lehet a másikat visszaelőzni, hanem azon, hogy lehet valami jobbat készíteni. Nem mindegy hogy honnan és hová tart a ráfordított energia! Ők valószínüleg tudják és tudják kezelni is!
Ez a CookSense

A lényerő összerakása:

 

A pépesítő összerakása:

 

ULTEM Duplakéses préscsiga:

 

Előnyök más hasonló technológiájú présgéphez képest:
– Dupla késes ULTEM préscsiga
– 200W-os motor
– lassú 47 fordulat / perc forgási sebesség
– hozzáadott pépesítő szett

 


Élet Virága Biobolt Budapest