Desztillált víz kúra

Desztillált víz kúra Dr. O.Z.H. Hanish-tól


"Az orvosi művek tanulmányozása nem használ nekünk semmit és a szervezet betegségeinek kezelésénél sem."


Minden baj forrásánál a vérünk van túlterhelve!

Csak egy mód van a vérünk kitisztítására a  kúra szerű desztillált víz fogyasztása, amellyel átmossuk a vérünket. Ez a fajta víz nem tartalmaz semmi élő szervezetet, sem vegyi összetételt.
Ez a víz a forralásnál keletkező gőzből kondenzálódik és az olyan nyomást gyakorol a vérre, amely pillanatok, percek alatt megsemmisíti a káros anyagokat, idegen elemeket, ásványokat, savakat, amelyek a vérbe hatoltak. Keresztül űzi ezeket a káros anyagokat a szervezeten és rövid idő alatt elillannak.

Nem lényeges, hogy lassan vagy gyorsan, melegen vagy hidegen isszuk-e a vizet. Mindenki a maga módján, temperamentuma és állapota szerint fogyassza.
Az idegesek és hipatítikusoknak majdnem forralva kell inniuk.
A lényeg: a szükséges nyomást fenntartani a vérre. Ezért kell egyszerre 2 pohárral (átlag 2dl) inni egész napon át, amíg eléri a 3-3 1/2 litert. Idősek, betegek, gyengék csak 2×1 dl igyanak de napi 2 liternél ne többet.

A kúra
1. A felébredésnél reggel megisszuk az első 2 pohár vizet, melyek már az ágyhoz vannak készítve.
2. A reggeli előtt (ha egyáltalán reggelizünk) vesszük a 2. adag 2 pohár vizet.
3. 2 óra múlva a 3. adag 2 pohár jön.
4. Evés előtt a 4. adag 2 pohár jön, de ennél asztalhoz ülhetünk.
5. 2 órával ebéd után az 5. adag 2 pohár víz következik.
6. 2 órával később a 6. adag 2 pohár víz.
7. Vacsora előtt (kb.18 órakor) a 7. adag, melynél ismét asztalhoz lehet ülni.
8. 2 órával később (20 óra körül) veheti a 8. adag-ot.
9. Kevéssel lefekvés előtt a 9. adag, s ezután úgy alszunk, mint egy üdvözült.

Most jön a kérdés:
Mit lehet a kúra alatt még enni-inni? Azt, amit akar és amennyit csak akar. Elvileg a Mazdaznan-ban semmi sincs tiltva, főleg a kúra alatt. Ha nincs szüksége böjtre, nem kell semmit megvonnia magától, de a kúra szabályait pontosan be kell tartani! Minden 2 órában étkezés előtt meginni a 2 pohár desztillált vizet.

Mégis, súlyos betegeknek megfelelő étrendet kell betartani a kúránál. Hamarosan megállapíthatja, hogy már a reggelinél szerényebb lesz miután elfogyasztotta a 2 x 2 pohár vizet. A harmadik nap múltán már nem vágyakozik sem erre, sem arra, ellenkezőleg olyan dolgokra vágyik, amire azelőtt sosem gondolt és azokat fogyasztja. Egy kis idő múlva búzadara, zabpehely és hasonló gabonákra  jöhet meg az étvágya.

Ha meg akarunk szabadulni bajainktól, úgy 1 kanál agar-agar-t együnk meg reggelire. Ha gyorsítani akarjuk erősödésünket, úgy este 1 kanál carageen-zuzmó teát Igyunk meg. Szétmorzsoljuk 1 csészébe (előzőleg többször átmosni), majd forró vízzel leöntve megisszuk a folyadékot az alján maradt sűrűjével együtt.

– Napról napra kevesebbet eszünk, nemsokára csak a felét, majd az 1/3 részét annak, amit azelőtt fogyasztottunk.
– Néhány hét múlva már a szükségleteink szerint választjuk táplálékunkat, úgyhogy egy új testet építhessünk.
– 5-7 hét múlva másként kezdünk élni.
– Már érezzük a tisztulási folyamatot, vérkeringés megújulását, felfrissülését.

A test súlyából semmit nem veszít a kúra ideje alatt. Sőt elképzelhető, hogy gyarapodni fog, mert mennél tisztább a vér és a testsejtek, úgy súlyosabbá is válnak. Ha túlságosan emelkedne a súlya, úgy leegyszerűsítve az étrendjét elhagyhatja az olajt és a vajat. E kúrában a legcsodálatosabb, hogy nem okoz semmiféle gondot és minden probléma magától megoldódik, ha szigorúan betartja a kúra előírásait.

Világosabb gondolataink támadnak és szívesen végzünk légző gyakorlatokat. Fejlődünk és a saját gondolataink lépnek előtérbe. Nem kérdezősködünk többé, gondolkodó lénnyé válunk. Sok minden feleslegessé válik, amivel azelőtt foglalkoztunk. A kúra egyszerű s az az érdekes benne, hogy minden megerőltetés nélkül nagy eredményt lehet elérni vele.

Akár gyomorbajban szenved, a mája nem funkcionál rendesen, a vesék vannak megtámadva, emésztőcsatornája eldugult, vagy nemi bajok okozzák a rosszullétét. Ha a tüdők és idegek nem végzik jól a feladatukat, de még a szív sem, akkor végül jönnek a fekélyek, melyek rákká fejlődhetnek.

Minden bajnak el kell múlnia s ehhez a desztillált víz kúra elég, nem kell semmit hozzá tenni!

Idegbajnál ajánlatos 21 napig a kúra idején csak pattogtatott kukoricán élni a gyümölcsöt elhagyva, amíg a test újra normálisan el nem kezd működni. Ha görcsei, merevedései vannak az ízületeiben, izmaiban, vagy az inak megrövidülnek csak a panopraktika nyújthat segítséget. Ilyenkor meg kell veregetni, vagy mással ütögettetni az összezsugorodott testrészeket.

A tuberkolózis is eltűnhet, ha kecske-tejet adunk a betegnek, okra-hüvelyt (2 kanál) és pignons teát (1 kanál).

A legsúlyosabb cukorbaj 6 hónap alatt elmúlhat, amelyet a közönséges orvosi előírások, rendelések nem képesek elérni.

A vízi betegség, köszvény, reuma, bélbajok és skrofulózis (vérbajok) 21 nap alatt javulhatnak. Ekkor 3 heti szünet következik, majd újabb 3 hétig kell kúrázni 3x ismételve. Ha szükséges folytatni kell akár 9 hónapon keresztül, mialatt teljesen kigyógyul mindenféle nyavalyából.

A rák bárhol legyen is pl.: mell-, gyomor, -máj-, vagy a belekben vagy torokban, vagy egy sarcoma: ki lehet űzni a vérből 3 vagy 14 hónap közt desztillált víz kúrával. Néha már pár nap utána sebes helyek (rákosak) megszáradnak, eltűnnek a vérből s a baj ki lesz űzve. A gyomorrák is gyorsan gyógyulhat, ha csak pattogtatott kukoricán és sok friss zöldséget salátának elkészítve fogyaszt, vagy hirtelen forró olajba dobva egy pillanat erejéig, amíg így kissé meghervad, s keveset eszünk belőle.

Minden savas és savképző élelmiszer fogyasztását el kell hagyni!

A bőr színe harmadik napi kúra után már kivilágosodik, rózsás lesz az egész testben könnyűség érzete támad. A második és harmadik hét után a szemek átható tiszták, fényesek lesznek, világosabb lesz a gondolkodás és a túlérzékenység is csökken. Ha kimondott ellenszenv van a vízivásra, akkor szüneteltetni kell, vagy jobban diétázni, avagy rövid böjtöket (1-2 hetenként 1 napot) és bélfürdőket végezni.


Élet Virága Biobolt Budapest