Excalibur 10 tálcás rozsdamentes aszalógép

Excalibur 10 tálcás rozsdamentes acélból készült professzionális aszaló készülék!

Ez a modern megjelenésű és csodálatosan szép készülék teljesen rozsdamentes acélból készült, mind a készülékház és benne található aszaló rácsok is. Biztos lehet abban, hogy a konyhája egyik ékessége lesz ez a készülék. A tökéletesen tervezett levegő áramlásáról egy, az Excalibur által megálmodott és szabadalommal levédett technológiáját ( Parallex™ Horizontal Air Flow and Hyperwave™ Fluctuation Technology) használja a meleg levegő áramoltatásához. A gyártó szerint ezzel a technológiával a készülék 20%-al hatékonyabban szárít ugyan azon a hőfokon, mint a többi készülék. Jelenleg a mai piacon kapható készülékek közül ez az egyetlen olyan szárító, aszalógép, amely a leghatékonyabban kombinálja a meleg levegő áramlását és a tökéletes szárítási folyamatot egyszerre.

A 10 darab nagyméretű (40×40 cm) és erős rozsdamentes acél aszalórács gondoskodik arról, hogy elegendő legyen hely az alapanyagok számára és a nehezebb szárításra szánt nyersanyagok súlyát is minden gond nélkül elbírja meghajlás nélkül.

A készülék elején található digitális panelon lehet beállítani a szárítási hőfokot 35-68C-fokig és az időzítést egészen 48 óráig. Ha a beállított aszalási idő le jár a készülék automatikusan leáll. A készülék házban a meleg levegő állandó hőmérsékletét egy termosztát felügyeli az fűtőszál ki-be kapcsolásával.. A fűtésről egy 600W-os fűtőszál a meleg levegő keverését pedig egy 16.5 cm átmérőjű ventilátor lapát végzi.