Excalibur 9 tálcás színes aszaló készülékek

 

Az Excalibur cég most is hozta a formáját és megalkották az új 9 tálcás, 26 órás időzítő órával ellátott, rozsdamentes acéllemezzel burkolt, BPA-Free  színes aszaló gépeiket. Ötféle színben lesz nálunk kapható a készülék. Válassza bármelyik csodás színű készüléket, biztos lehet benne, hogy a konyhájának kiemelkedő szépsége lesz! Gyógynövények és fűszerek aszalására, szárítására is kiváló megoldás.

Adatlap

Adatlap

Videó

Antik réz (nagyobb kép megtekintése)
Ragyogó Cseresznye (nagyobb kép megtekintése)
Ragyogó Kék (nagyobb kép megtekintése)
Ragyogó Málna (nagyobb kép megtekintése)
Ragyogó Réz (nagyobb kép megtekintése)

A gyártó 9 tálcás kivitelben, 26 órás időzítő órával, három oldala és az ajtaja rozsdamentes acél, BPA-Free anyagból készíti a legújabb színes aszaló, szárító elektromos készülékeit.

Az Excalibur nagyobb kapacitású 9 tálcás aszalógépet már érdemes olyan felhasználónak megvásárolnia, aki rendelkezik egy kisebb kertel, ahol mindenféle gyümölcsöket és zöldségeket termeszt. Persze olyanok is választhatják, akik nagyobb mennyiséget szeretnének egyszerre leaszalni, megszárítani.    

A készülék tetején található hőfok szabályozó hőmérséklet beállításait Fahrenheit-ben és Celsius fokban is ráírta a gyártó. Könnyen betudjuk állítani a kívánt aszalási hőmérsékletet. A mi ajánlásunk 40-45 celsius fok, mert ezen a hőmérsékleten még nem károsodnak a fitokemikáliák , enzimek az alapanyagokban. Gyógynövények és fűszerek aszalására, szárítására is kiváló megoldás.    

Ezek az új színes készülékek már egy 26 órás időzítő szerkezettel lettek felszerelve.   
A 9 tálcás kivitelben egy 600 Wattos fűtőszál dolgozik.
A beépített hőérzékelő termosztát folyamatosan gondoskodik az általunk beállított hőmérséklet fenntartásán a készülék házban.
Tálca hasznos méret: 35 x 35 cm

Tipp: Az első aszalás előtt, érdemes a készülék házba egy hőmérőt behelyezni és ellenőrizni a készüléken az általunk beállított hőmérsékletet. Elképzelhető, hogy valamennyivel alacsonyabb, vagy magasabb hőmérsékletet mérhetünk, mint a beállított érték.A hőfokszabályozó kapcsoló elfordításával indíthatjuk a készüléket. Amint vissza tekerjük a kapcsoló gombot nulla állásba a készülék kikapcsol.

A készülékházban a tálcákon található kilenc darab lyukazott  műanyag szárító lap a zöldségek és gyümölcsök aszalására, amelyek nem annyira folyósak.

Tefflex tapadás mentes lapok képekben!

Nem tartozéka a készüléknek! Azokat külön lehet megvásárolni!

Mérete: 35×35 cm

A Tefex lap árát megtalálják itt az árlistában!

A készülékház három oldala és az ajta rozsdamentes acéllemez BPA-Free:
– a készülék háza, az ajtók és a tálcák hosszú élettartamú polycarbonátból készültek
– nagyon erős, törhetetlen és hőálló

Beépített biztonsági sajátosságok:
– az Excalibur aszalót üzem közben is akár felügyelet nélkül hagyhatjuk 
– az Excalibur aszalót három elválasztott áramkör védi az elektromos meghibásodástól

Automata hőszabályozó termosztát:
– az összes Excalibur aszaló készüléket automatikus hőszabályozó termosztáttal láttak el- nincs folyamatos melegítés, csak akkor, amikor a hőmérséklet csökken a beállított értékhez képest a készülék házban

26 órás időzítő óra:
– ezzel az egyszerű szerkezettel Ön képes az aszalás időtartamát
beállítani

Nagyszerű ízek:
– az aszalt ételeknek a csodálatos intenzív ízei megmaradnak

Egyszerűen használható:
– gondosan mossuk és ha szükséges hámozzuk meg az alapanyagokat, távolítsuk el a romlott részeket, szeleteljük egyenletes vastagságúra az alapanyagokat, helyezzük az aszaló tálcákra, aszaljuk őket a vastagságtól függően addig, amíg elérjük az általunk kívánt szárazságát az élelmiszereknek, majd ha kész légmentesen zacskókban tároljuk. Minél szárazabbra aszaljuk, annál tovább lehet tárolni penészedés nélkül!


Élet Virága Biobolt Budapest