Exclusive Norwalk lényerő

Na igen! Ez itt a kérdés! Most mi legyen? Azt hallottam, hogy ez a csúcs szuper készülék képes kiváló minőségű levek préselésére, facsarására. Ez így is van. De mennyibe is kerülne ez nekem?

Gondolom akik hallottak már erről a készülékről, már utána jártak és olvastak róla, hogy mitől is olyan profi ez a lényerő. Egy kicsit mi is szeretnénk bemutatni a Norwalk lényerő, présgép, juicer-t.


De először vessünk egy pillantást arra a személyre, aki megálmodta és megtervezte ezt a készüléket. Ezt a személyt úgy hívták, hogy Norman Wardhaugh Walker – Dr. Norman Walker. Egy britt üzletember volt aki 1886 január 4-én született és 1985 június 6-án elszólították a földi élettől. Úttörője volt és szószólója a nyers gyümölcs és zöldséglevek fogyasztásának., hogy a beteg emberek visszanyerjék egészségüket.

Dr. Norman Walker több dolog miatt is nevezetes volt.
– 1937 és 1978 között saját maga hat könyvet írt.
– feltalált egy olyan lényerő készüléket, amit mai napig is gyártanak
– úttörője volt a nyers ételek fogyasztásának, préselésének, vegetáriánus mozgalomnak amely mindegyike egyre csak növekszik

2006-óta nagyon sok weboldal és promóciós anyag tévesen azt állítják, hogy Dr.Walker 109, 113, 116, 118 sőt 119 évig élt. Ő valójában 99 évesen hagyta el a föld bolygót.

1910-ben Dr. Walker létrehozta a Norwalk Táplálkozás Tudományi Kutató Laboratóriumot, New York államban. Kifejlesztette az első présgépet, amit Triturator-nak nevezett el. Később ebből fejlesztette ki a mai Norwalk lényerő, présgép, juicer-t.

Az ember egészsége nem feltétlenül függ össze az életkorával! Több mint 100 éve, Dr. Norman Walker kutatásai bebizonyították, hogy a jó közérzet és a hosszú élet kéz a kézben jár. A mai táplálkozási és egészségügyi kutatók csak most kezdik felfedezni az igazságot, amelyet Dr. Norman Walker már ismert és ki is fejtett a huszadik században.

Dr. Norman Walker maga is bizonyítéka az állításának, miszerint hosszabb és egészségesebb élet elérhető a megfelelő táplálkozással, szellemi kiegyensúlyozottsággal valamint megfelelő testi higiéniával. Minden évben olvashatunk valami forradalmian új táplálék kiegészítőről vagy mozgási formáról ami " mindent gyógyít" és megmentheti az életünket. A Dr. Norman Walker program egyedülálló abban, hogy soha nem állítja, hogy ez egy csoda, vagy valami forradalmian új megoldás.

Dr. Norman Walker hozzájárulása a hosszabb és egészségesebb életünkhöz a század fordulón kezdődött Londonban, ahol egy fiatal férfi megbetegedett a nagyon sok munkavégzés következtében. Képtelen volt elfogadni és beletörődni, hogy az egészségi állapota ennyire megromlott ezért ez a fiatal ember – Dr. Norman Walker – elkezdte saját magát gyógyítani. Az elmúlt idők alatt, rengeteg időt töltött azzal, hogy megtalálja a saját életének az egyensúlyát és hogy betegségek nélkül egy hosszabb és egészségesebb életet tudjon élni.

1910-ben Dr. Walker létrehozta a Norwalk Táplálkozás Tudományi Kutató Laboratóriumot, New York államban. Ezzel a fontos kezdeményezéssel tette le névjegyét és járult hozzá ahhoz, hogy egy hosszabb és aktívabb életet  legyenek képesek elérni az emberek. Az Ő nagyszerű hozzájárulásával felfedezték a frissen préselt levek fogyasztásának terápiás értékét.1930-ban kifejlesztette az első lényerő, présgép, juicer-t, amelyet Triturator juicer-nek neveztek el.

Ez már az újabb kivitel amit a képen látnak.

  Őrült drága készülék, még amerikában is!

Hisszük, hogy Dr. Norman Walker volt a világnak az első diatetikusa. Könyvein keresztül megismerhetjük az egyedül álló felfedezését.

Dr. Norman Walker programja az egészségesebb életért


Norwalk hidraulikus présgép, lényerő, juicer, sajtoló, daráló és minden az egyben készülék:

A Norwalk lényerő, présgép, juicer-rel hatékonyan lehet feldolgozni minden fajta élelmiszert, zöldséget, gyümölcsöt és olajos magokat.

A készülék bal oldalán találjuk a darálóművet a jobb oldalán pedig a hidraulikus sajtoló prés. A daráló műhöz kapunk, – ha jól emlékszem – négy darab különböző lyukazású rozsdamentes szűrő betétet és egy teljesen nyitottat, amit az olajos magok pépesítésénél kell használni.

A présgépnek a daráló tengelyének és az olaj pumpájának meghajtásáról egyetlen elektromos motor gondoskodik. A meghajtó motor egyetlen ékszíjjal van összekötve a darálóművel és az olaj pumpával. Talán ez azért nem annyira szerencsés, mert amikor sajtolunk, akkor nem tudjuk a daráló művet leállítani. A sajtolás ideje alatt az is folyamatosan forog.

A darálómű egy igen robosztus rozsdamentes daráló "kést" kapott. Már kézbe véve is igen tekintélyt parancsoló a kinézete és a súlya.

A készülékhez adnak pár darab szövet zsákokat, amibe a megdarált rostot tudjuk felfogni. Amikor a zsák megtelt át kell helyezni a hidraulikus prés alá. A készülék oldalán található kis rigli szerű karral lehet elindítani az olajnyomást az olaj pumpában, ami az alsó tálcát szép lassan a felső nyomólaphoz szorítja az általunk behelyezett zsákkal együtt. A szövet zsákok tisztántartása, ami még kétségeket ébreszt bennem.

A rozsdamentes acél tálcáról a kialakított kis csőrnél elkezd a préselt lé kifolyni egy létartó edénybe.

Valóban ezzel az eljárással tudjuk a legtisztább, rostmentes, enzim és vitaminokban gazdag leveket előállítani.

 

Szépséghibája:

Mert hogy van neki. Első körben a beszerzése U.S.A.
Másodjára pedig a nem csekély ára: 2.495 $.

2.495 $ x 225 Ft = 561.375 Ft + szállítási költség, + vám és áfa.
2012.03.14-i 225 Ft dollár árfolyammal számolva. 

A mai árfolyammal 2015.03.15-én 291 Ft már csúnyább a dolog!

Azért ez nem semmi!
Kérdés, hogy megéri-e az árát?

SZERETETTEL: Krassza György József