Green Star GS-1000 gyümölcsprés, juicer, búzafűprés

  

Amiért vonzó és hasznos választás lehet az Ön számára egy Green Star GS-1000 gyümölcsprés


Vevői visszajelzések
"Ha egyszer kipróbál egy gyümölcsprést, többet nem akar majd megválni tőle!

Egyszerűen imádom, mert biztos vagyok abban, hogy az általam elkészített és válogatott Bio alap anyagokból a legtökéletesebb lé minőséget fogom megkapni. Ez olyan megnyugtató biztonságot ad számomra, mert tudom, hogy mit iszik családom és gyermekeim. Jó érzéssel tölti el lelkemet az a tudat, hogy a szervezetünk számára hasznos, értékes, könnyen felszívódó, tápláló és egészséges teljes értékű tápanyagokkal ellátott leveket fogyaszthatunk!
Számomra ez a legfontosabb!
Köszönöm!"
K.Péter Budapest


élvezze azokat a csodálatosan finom, színes, ízletes és egészséges zöldség -gyümölcs leveket, amelyeket hétköznapi könnyedséggel készíthet és amivel elvarázsolhatja család tagjait és barátait
egyszerűen és könnyen pépesíthet olajos magokból mennyei pástétomokat, baba ételeket, amelyek késsel simán kenhetőek. Kedvére fűszerezheti őket!
ínycsiklandó fagylaltokat kreálhat fagyasztott gyümölcsökből, amiért a gyermekei imádni fogják, Önt is 🙂
búzafű? árpafű? csalán? vagy más lágyszárú gyógynövény? az sem lehet akadály, ezek a hihetetlen tulajdonságokkal és összetevőkkel rendelkező zöld levelek préselt levei, felfrissítik, méregtelenítik, lúgosítják és egészségesen tartják a szervezetét, nyersen táplálkozóknak

kényelmesen öt perc alatt elmosható

– lassú, kíméletes préselési sebesség a tökéletes lé minőség és csúcs lé mennyiség érdekében
– rozsdamentes iker hengerek, speciális technalógiával megtüzdelve
kiváló minőségű alkatrészekből összeállítva
– erős és megbízható motor 5 év garanciával
– garanciálisan meghibásodott alkatrészek azonnali cseréje, utánpótlása 

Ez a készülék használt a világon először… folytatás –>

Német teszt oldal, ahol különböző gyümölcspréseket és gyümölcscentrifugákat teszteltek! 

 

…szabadalommal védett mágneses iker henger technológiát. A Green Star GS-1000 gyümölcsprés, juicer és búzafűprés a világ legjobb lényerő készülékeinek az egyik leghíresebb és legeredményesebb élelmiszer feldolgozó készüléke!


Sokan kérdezik tőlem, hogy a Green Star GS-1000 gyümölcsprés mitől másabb, mint egy jóval olcsóbb gyümölcscentrifuga? A válasz két készülék feldolgozási technológiájában keresendő. Jó de akkor még is elmagyrázná számunkra?
Természetesen bárkinek nagyon szívesen, de ha tovább olvas, Ön is megfogja találni a választ!


Nem olyan nagy TITOK!


"Mert egészsége az embernek csak egy van és ha az nincs akkor hiába van bármi más!"


A TITOK!


A Green Star GS-1000 gyümölcsprés iker hengereinek a préselési fordulatszáma igen lassú. Mindössze, 110 fordulatot tesznek meg percenként. Ezért kíméletesen és hőtermelődés nélkül képes feldolgozni és kinyerni az alapanyagok értékes, tápanyagokban gazdag levét! A  Green Star gyümölcsprés, juicer és búzafűprés az egyik legjobb választás a különféle alapanyagok ízletes levének kinyerésére, vagy olajos magokból készült fejedelmi magpástétomok készítésére.


Gyakran feltett kérdések Green Star gyümölcspréssel kapcsolatban!

 

Adatlap

Adatlap

Videó

Használati 

Leírások

 


Önnek mostantól arra van szüksége, hogy máshol keresgéljen?


A Green Star gyümölcsprés ezeket képes az Ön számára nyújtani (és amit még estleg kifelejtettem)

– egyszerűen használható
könnyen szét illetve összerakható
5 perc alatt elmosható
– kiemelkedően értékes, tápanyagokban gazdag préselt lé minőség
hosszabb lé eltarthatóság, akár 48 óra oxidáció nélkül
mindenféle alapanyagok préselése, búzafű, árpafű és más gyógynövények
hosszú garancia idő
megbízható szerviz háttér és alkatrész ellátottság


A Green Star GS-1000 gyümölcsprés, nagyon hamar vevőköröm kedvencévé vált. Aki használja az nem szívesen válna meg tőle. A Green Star GS-1000 mindenféle alapanyagból (sárgarépa, cékla, sütőtök, káposzta, mindenféle gyümölcs, búzafű, árpafű, csalán és más gyógynövények, olajos magok stb.) képes élet esszenciát, vagy magpástétomokat varázsolni az Ön asztalára.

A készülékhez adott finom szűrő használatával, szinte rost nélküli leveket préselhet. De ha Ön egy kicsivel több rostot szeretne a levében, akkor használhatja a nagyobb lyukkal ellátott szűrőbetétet. A pépesítő betét alkalmazásával a kedvenc olajos magvaiból (mandula, dió, mogyoró, tökmag, napraforgó, szezámmag stb.) szenzációs és hihetetlenül finom, ásványi anyagokban gazdag magpástétomokat készíthet. De pépesíthet még számos más fenséges és egészséges ételeket, amit jó szívvel adhat babáknak és idős embereknek. Készíthet még előre lefagyasztott gyümölcsökből olyan álom finom desszerteket, fagylaltokat, amit büszkén feltálalhat és amiért a csodájára fognak járni.


Egy kis technológiai leírás a végére, hogy mitől szenzációs és egyedül álló ez a készülék!

Az igen lassú és kíméletes préselési sebességnek, ami csak 110 fordulat / perc forgási sebesség köszönhetően a préselt levek felmelegedéséből adódó értékes tápanyag veszteség szinte nulla. Emiatt a préselt levekbe való oxidáló oxigén bevitele is minimálisra csökkenthető. A szabadalommal védet egyedül álló rozsdamentes iker hengerek belsejében található mágnes kötegeknek és a titkos összetételű biokerámiának köszönhetően a préselt lé minősége kiváló. Mindezeknek köszönhetően a préselt levek eltarthatósága hűtőben, nagyobb oxidáció nélkül akár 48 óra is lehet.  Ez a technológia képes stabilizálni préselt lé molekula szerkezetét. A nagyobb víz molekulákat (clusterek) kisebb molekulákra feltöri, majd az új már feltört kisebb molekulák képesek jóval több ásványi anyagot megkötni, ezáltal a préselt lé íze zamatosabb, színe pedig teltebb lesz. Az összeillesztett iker hengerek közötti távolság 0.1 mm, amely garantálja Önnek, hogy a szőlő magjában található értékes antioxidáns szőlőmag olajat is belesajtolja a préselt lébe. Emiatt hihetetlen finom és bársonyos ízű, igazi és egészséges szőlő levet fogyaszthat!


Gyümölcsprés – Egészség!


Élet Virága Biobolt Budapest