Green Star GSE-5000 Elite gyümölcsprés, juicer és búzafűprés

   

A Tribest cégnek a legújabb lényerő, présgép, léfacsaró és búzafűprés juicer-re a Green Star GSE-5000 Elite, ami a cégnek a sorban a legutolsó fejlesztése.

A cég fennállásának a 20. évfordulója alkalmából elkészítették és jobbá tették a méltán népszerű Green Star GS-1000 legújabb változatát a Green Star GSE-5000 Elite modelt.

Sokkal több lémennyiség kinyerésére képes, mint elődei a GS-1000 vagy GS-3000.

Német teszt oldal, ahol különböző lényerőket, centrifugákat teszteltek! 

Gyakran feltett kérdések Green Star lényerő, présgép, juicer-rel kapcsolatban!

A Tribest cégnek a legújabb fejlesztésű gyümölcsprés, juicer és búzafűprése a Green Star GSE-5000 Elite.

Green Star GSE-5000 Elite modellt a cég fennállásának a 20. évfordulója alkalmából tervezték és tökéletesítették azzal a céllal, hogy a készülék hasznáhatóbb, hatékonyab és szebb legyen, mint a méltán népszerű Green Star GS-1000 gyümölcsprés.


Miért inkább a Green Star GSE-5000 gyümölcsprés?

– tovább fejlesztett szabadalom alatt álló JUMBO iker hengerek a tökéletesebb lé minőség és mennyiség érdekében
– valamivel nagyobb lémennyiség kinyerése
– meghosszabbított szűrőbetétek 
sokkal jobb lé áteresztő képesség érdekében
–  könnyebben szét -illetve összszerelhető mint elődei a gyors csatolós rendszernek köszönhetően
– az alkatrészeinek lebontása után a motorrész kevesebb helyet foglal, könnyebben tárolható
látványosan szebb és szemetgyönyőrködtető kivitelezés 
több hozzáadott kiegészitő alkatrész ( tészta készítő betét, fa tömködőkar, csöpögést felfogó alátét, betöltő gallért lezáró fedő, kézi szűrő) 
hosszú garancia idő
– tönkrement garanciális alkatrészek azonnali cseréje
megbízható és gyors szakszerviz
– alkatrészek folyamatos utánpótlása a gyártó által
– 2006-óta korrekt, megbízható partneri és distributori szerződés a Tribest céggel

 


Új tervezés és design:

A Green Star GSE-5000 Elite zöldség – gyümölcsprés és búzafűprés nem csak mennyei finom és egészséges leveket képes készíteni, de még a külső megjelenése is megfelel az otthoni konyhák elvárásának.

Könnyebb kezelhetőség:
Elfelejthetjük a menetes tekerős rögzítő karokat! Csak egy egyszerű kattintás és a készülék már szét is van szedve.

Több hozzáadott kiegészítő alkatrész:
Tésztaszett, csöpögést felfogó tálca, plusz egy tisztító kefe. A tisztaság is fontos ezért a csöpögést felfogó tálca szintén alap tartozéka a készüléknek, ami megakadályozza, hogy az asztalára csöpögjön a maradék lé.

Nincs oxidáció!
Az erős de lassan forgó precíz iker hengereknek köszönhetően, hőtermelődés nélkül préseli a leveket. Emiatt a levekben található tápanyagok sérülés nélkül 100%-ban megmaradnak. 

A gyümölcs centrifugákkal ellentétben a Green Star gyümölcsprések, juicer-ek iker hengereinek a lényerési sebessége mindössze, csak 110 fordulat / perc. Az iker hengerek forogását úgy kell elképzelni, mint két egymáshoz kapcsolódó forgó fogaskereket. Ez a technológia kíméletesen préseli az alapanyagokból a legegészségesebb és legfinomabb leveket. A lassú fordulatszámnak köszönhetően, nincs hőtermelődés, így a hőre igen érzékeny enzimek az értékes vitaminok és tápanyagok sérülés mentesen megmaradnak.  Sajnos a gyümölcs centrifugák nagyon magas préselési fordulatszáma ezeket az értékeket nagyban tönkreteszi.


Az első három lépcsős iker hengeres gyümölcsprés, lényerő, juicer és búzafűprés!

A Green Star Elite Jumbo iker hengerekkel dolgozó készüléke nem egy gyümölcs centrifuga, hanem a következő generációs háztartási zöldségprés, gyümölcsprés és búzafűpréselő készüléke. Az iker hengerek végén található rost kivezető műanyag spirál részei hosszabbak lettek, emiatt a préselési eljárás egy új lépcsővel bővült. Az eredeti Green Star GS-1000 gyümölcsprés, juicer és búzafűprés csak két lépésben préselt (lásd. 1.és 3. lépést alább) viszont a Green Star Elite már három lépésben préseli az alapanyagokat:

1. lépés: Őrlő fázis – Amikor az alapanyag bekerül a rozsdamentes iker hengerek közé azok megőrlik, „megrágják” azt. Ez az eljárás széttöri a sejt membránokat az alapanyagban, hogy kipréselhetővé váljék az ízletes és finom gyümölcslé.

2. lépés: Összekeverési és tömörítési fázis – Egy új szabadalmi eljárás alatt álló funkció! Miután az alapanyag elhagyja a rozsdamentes acél részt, áthalad a műanyag spirál rész első felén. Az alapanyag itt keveredik és tömörödik össze azért, hogy a feltört sejt membránok könnyen kinyílhassanak. Ez a forradalmi eljárás csak a Green Star Elite készülékben található!

3. lépés: Préselési fázis – A második fele a műanyag spirál résznek végzi a még további préselést és megnöveli a számát a nyitott sejt membránoknak.

A három lépcsős eljárás együtt eredményezik a nagyobb lé mennyiséget keményebb gyökér zöldségeknél és lágyabb gyümölcsöknél, búzafűnél egyaránt az eredeti Green Star GS-1000-hez viszonyítva.

A képen jól látható a három fázisa a préselésnek.

Több ásványi anyag és optimális tápanyag felszívódás!

A Green Star Elite gyümölcsprés, juicer iker hengereiben egy-egy köteg mágnes található, amiket a gyártó által kifejlesztett és titkos összetételű "Bio" kerámia anyaggal vettek körül annak érdekében, hogy így optimalizálják a préselt levek minőségét. A technológiáról bővebben itt olvashat! Ezen technológia használatával több ásványi anyagot, fitokemikáliát képes kinyerni az alapanyagokból, mint egy gyümölcscentrifuga. Ezek a tápanyagban gazdag préselt levek, így sokkal jobban és hatékonyabban képesek hasznosulni és felszívódni az emberi szervezetben.

Több mint egy egyszerű zöldség és gyümölcsprésgép!
A Green Star Elit készülékkel, nem csak finom és ínycsiklandozó leveket és búzafüvet lehet préselni, de még a frissen fagyasztott gyümölcsökből is képes finom fagylaltokat készíteni, vagy olajos magokból kenhető állagú istenkirály magpástétomokat is lehet pépesíteni gyermeki egyszerűséggel. 

Speciális funkciók!

A Green Star Elite alkatrészei, mint a gyümölcs présház, vagy a rostház könnyebbek lettek mint az előd Green Star GS-1000  ezen alkatrészei.

– A Green Star Elite alkatrészeit hőálló műanyagból készítik, így nyugodtan betehetőek mosogatógépbe!

– A Green Star Elite tisztítása, szétszedése és összerakása lényegesebben egyszerűbbé vált a gyors csatolós rendszernek köszönhetően.

– A Green Star Elite használata még biztonságosabb lett a biztonsági mikró kapcsolónak köszönhetően. Ha a készülék nincs teljesen összeszerelve, akkor nem lehet működtetni, így elkerülhető a mozgó alkatrészekkel való érintkezés és a baleset veszély. A Green Star Elite felső betöltő gallérját  el kell távolítani ahhoz, hogy hozzáférjünk a mozgó alkatrészekhez. Ha használat közben leemeljük azt akkor a készülék automatikusan leáll.

A készülékből a hálózati kábel eltávolítható, így nem akadályozza a kényelmes tárolását a gyümölcsprésnek és nyugodtak lehetünk, hogy nem fogjuk azt lerántani az asztalról..

 

A választás az Öné! Válassza a legjobb présgépet és a legjobb préselt lé minőséget!

Ez a Green Star Elite GSE-5000 zöldségprés, gyümölcsprés, juicer és búzafű prés!


Élet Virága Biobolt Budapest