Lúgosítás élő ételekkel könyv bemutatása

Nagyobb kép

Lénárt Gitta korábbi köteteinek elsöprő sikere azt mutatja, hogy egyre többen tapasztalják a nyers étrend egészségmegőrző és karcsúsító hatását. A nyers konyha hazai szakértője legújabb könyvében a lúgosító étrend alapjaiba vezeti be olvasóit. Hangsúlyozza, hogy a legtöbb betegség oka szervezetünk elsavasodása, melyet a helytelen táplálkozás, a mozgás hiánya és a mindennapi stressz okoz. A természetes táplálkozás hatására sokkal ellenállóbb lesz a szervezetünk, a lúgosító étrendre átállva eltűnnek korábbi panaszaink, és helyettük jó közérzet, fiatalos lendület és életerő köszönt ránk. 

A szerző 4 lépésre bontott, részletes programot nyújt olvasóinak, akik testük öngyógyító és önfenntartó erőit aktivizálva szeretnének átállni a lúgosító étrendre. A folyamatot az elméleti információk mellett praktikus ötletekkel, valamint a nyerskonyha fotókkal gazdagon illusztrált, legfinomabb receptjeivel támogatja. „Sokan megelégszenek azzal, hogy eddigi étkezési szokásaik megtartása mellett bekapnak néhány táplálékkiegészítő kapszulát, és ezzel megtörténik a „csoda”. Sajnos a „csoda” csak akkor történik meg, ha felhagyunk rossz szokásainkkal, és abbahagyjuk szervezetünk kizsákmányolását. A „csoda” csak akkor történik meg, ha megtisztítjuk testünket a lerakódásoktól, és feltöltjük értékes anyagokkal. Mindez csak helyes táplálkozással lehetséges.”