Spirálvágó, Spirulizer készülék

  LURCH profi minőségű Spirulizer, Spirálvágó szeletelő

A németországi Lurch cég spirálozó (Spirulizer, spirálvágó) szeletelője egy jópofa megoldást kínál a különféle zöldségek, gyümölcsök hosszú spagetti, vagy hosszú spirális szeletek vágására. Barátainkat meglephetjük a furán szeletelt spagetti alakú zöldségekkel. Biztos fognak ámulni és bámulni, majd feltenni a kérdést: Ezt hogy csináltad?

Ez a kis kézi szeletelő. spirálvágó egy igen szépen kivitelezett, tetszetős és korrekt anyagokból összeállított szerkezet. A hozzáadott háromféle vágókéssel, különböző formákra tudja vágni az alapanyagokat. Képes készíteni vékonyabb és vastagabb spagetti formát, vagy hosszú spirális formát, mindenféle zöldségből. A vágókéseket a készüléken található erre a célra kialakított sínbe könnyedén lehet beilleszteni. Praktikus módon a nem használt vágókések tárolását a készülék alján található tároló sínbe behelyezve lehet tárolni. Az erős vákuum tapadó korongos gumilábak stabilan rögzítik a készüléket egy sima és tiszta munkalapon. Elmosása a készüléknek folyó csapvíz alatt néhány percet sem vesz igénybe.

Spirálvágó, Spirulizer alap modell szürke-fehér színben:
– 3 mm 2 szál spagetti
– 3 mm 3 szál spagetti
– Spirálozás


3mm 3szál                                  2 mm 2 szál                             spirálozás


Krumpli spirálozása pálcikára modell fekete-fehér színben:
– Burgonya felspirálozása pálcikára vagy csak simán spirálozás. Állitható kés, hogy milyen vastag legyen a szelet.
– 3 mm spagetti
– 5 mm spagetti
– 2 db rozsdamentes és 10 db fapálcika

 

 


 

Kérem vigyázzanak a kezükre, mert a vágókések nagyon élesek! Gyermekek közelében csak felügyelet mellett használjuk a spirálozót! Ha befejezték a készülék használatát, gyerekektől elzárva, vagy olyan helyen tároljuk ahol nem érhetik el!

   

 

   

 

   


Élet Virága Biobolt Budapest