Omniblender TM-800 nagy teljesítményű, magas fordulatszámú professzionális turmixgép

   
    BPA-Free műanyag 2 literes kehellyel!                                     Új Bordó színben!

A Taiwan-i JTC vállalat több mint 30 éves tapasztalattal rendelkezik professzionális turmixgépek és indukciós főzőlapok gyártásában. A készülékeiket több mint 40 országban forgalmazzák. Az egyik ezek közül az Omniblender TM-800, amely magas fordulatszámmal dolgozó professzionális turmixgép. Mostantól BPA -Free kehellyel!

Miért fontos, hogy egy turmixgép késének a fordulatszám elérje az akár 38.000 fordulat / perc forgási sebességet? Az ősi Kínaiak már 1000 évvel ezelőtt kijelentették, hogy  "Az étel gyógyszer!" A mai modern tudomány felfedezte, hogy az élő nyers élelmiszerek (csírák, saláták, zöldségek, gyümölcsök stb.) legfontosabb része az úgynevezett fitokemikáliák. Ehhez van szükségünk egy szuper gyors fordulatszámon forgó vágókésre, ami az alapanyagok sejtjeit felvágva, felszabadítják a bennük rejlő fitokemikáliákat. A fogainkkal a rágás során ezt soha nem tudjuk feltörni és elérni az értékeket rejtő tápanyagokat!

Ehhez a művelethez készít a JTC Corporation nagy teljesítményű és magas fordulatszámú turmixgépeket. Ezekkel a készülékekkel feldolgozott alapanyagok garantáltan mikrorostos és homogén állagúak lesznek. A készülék meghajtó egysége egy erős 950W-os motor, amely arról gondoskodik, hogy a kehelyben található vágókéseket a megfelelő gyors fordulatszámra pörgesse fel. A zöld leveles növények turmixolási végeredménye, garantáltan daraboktól mentes lesz.

Tipp: A turmixolást minden esetben a zöld leveles növényekkel kezdjük. A megmosásuk után, helyezzük őket a készülékhez adott 2 Literes kehelybe és mindössze csak 1.5 vagy max. 2 dl vizet vagy más folyadékot öntsünk hozzá. Ezután helyezzük a kehelyre a lezáró gumifedőt, tegyük a készülékre a kelyhet, majd a legkisebb fordulatszámról indítva kezdjük meg a turmixolást. Ha szükséges, akkor használjuk a tömködőkart amit a készülékhez adnak. Amikor a zöld leveleket elkapta a vágókés, akkor a maximális sebességen 30 másodpercig végezzük a a turmixolást. Ennyi időnek elegendőnek kell lenni ahhoz, hogy a megfelelő állagúra darabolják a vágókések az alapanyagot. Ezután vegyük vissza a minimális fordulatra a készüléket és kapcsoljuk ki. Most tegyük bele az édesítésre szánt gyümölcsöket a kehelybe mint pl, banán vagy alma stb, majd ugyan ebben a mennyiségű zöld leveles folyadékban 20 másodpercig turmixoljuk az italunkat. Ha kész, ekkor öntsük fel a megfelelő folyadék mennyiséggel a kelyhet, majd kétszer-háromszor kevertessük át a Pulse gomb néhányszori lenyomás segítségével a kész turmixunkat. Érdemes ezt a folyamatot betartani, mert így meg tudjuk hosszabbítani a késeket forgató csapágy élet tartamát.

 


Élet Virága Biobolt Budapest