Personal Blender PB-250 és PB-350 kézi mixer, turmixgép

        

A Personal Blender PB-250 és a PB-350 a Tribest cégnek egy régebbi, de a felhasználók körében igen népszerű fejlesztése. A készülék kelyheit BPA mentes műanyagból készítik. Kis helyen elfér, emiatt könnyen szállítható és használható kis szerkezet. A mák darálása sem akadály neki!

   

Az egyszerű kezelése és kis helyigénye miatt a Personal Blender mixer rövid idő alatt a vevőköröm kedvencévé vált. Sokan már nem csak otthon használják, hanem munkahelyükre is magukkal viszik ezt a kis egyszerű, de nagyszerű szerkezetet.
Gyermeki könnyedséggel kezelhető,  gond nélkül gyorsan tisztítható és verhetetlenül sokoldalú!

Mondhatni, hogy másodpercek alatt készít nekünk mindenféle finomságot!

Az egyszerűen tegyük az alapanyagot a mixeredénybe, csavarjuk rá a vágókés tartó aljzatot, majd mixeljük pár másodpercig és máris élvezhetjük a fantasztikus ízeket. A készülékhez adott receptek 1-2 percen belül elkészíthetőek a kezdéstől, befejezésig.

Erős és strapabíró kivitel!

A 200 Wattos kis motor, könnyű szerrel hajtja a két vagy négy késes vágóművet. Túlmelegedés elleni védelem van beleépítve, ami megakadályozza a motor túlterheléséből adódó motor leégést. A kis biztonsági kapcsoló gomb gondoskodik arról, hogy a készüléket ne lehessen akkor sem elindítani, ha nincs rajta a kehely.

A készülékhez adott két késes vágómű  különféle magok darálásra szolgál. Könnyedén darálja a búzamagot, mákot, diót, mogyorót, szezámmagot, kávét és minden más alapanyagot.

A négykéses vágómű nedves állagú turmixok elkészítéséhez ajánlott. Mindenféle erőlködés nélkül, fürge könnyedséggel darálja a keményre fagyott jégkockákat jégkásává. A speciálisan, lézerrel élezett vágókéseknek köszönhetően még az ilyen keményebb alapanyagokkal is könnyen megbirkózik.

 

2 késes vágómű 4 késes vágómű

 

Fantasztikus a mindent az egyben pohár!

Nincs szükség külön pohárra, mert a készülékhez adott ivó kupak segítségével egyszerűen ihatunk közvetlen a mixer edényből. Csak tekerjük a mixer edényre az ivó kupakot és már fogyaszthatjuk is.

A készülékhez adott 3 db zárt csavaros fedő biztosítja, hogy az elkészült finomság még véletlen se tudjon szivárogni, vagy kifolyni. Így magával viheti bárhová a mixer edényben a kedvenc italát.

Könnyű, egyszerű és gyors tisztítás!

Mindössze két részt kell tisztítania: a mixer edényt és a vágóművet. Folyó csapvíz alatt leöblíteni és már készen is van. Mindegyik mixer edény mosogatógépben is mosható. A mixer edények nagy szilárdságú, BPA mentes törhetetlen polykarbonát-ból készülnek.

150 ccm edény magok darálásához (BPA free) 300 ccm kehely turmixhoz készítéséhez (BPA free) 450 ccm turmixhoz készítéséhez  (BPA free) (Külön vásároható!)

 
Ideális kisbabák pépes ételeinek elkészítéséhez is!

Önnek, mint fiatal szülőnek nincs fontosabb, mint gyermekének egészséges fejlődése és hogy csak a legjobb minőségű BIO élelmiszerek adja neki.  Ezek az alapanyagok vegyszermentesek és jóval több fitokemikáliákat tartalmaznak mint más, konvencionális alapanyagok.

 

A Personal Blender PB-350 kiegészítői:

A Personal Blender PB-350 különbségei a PB-250 képest.

– 1 db 473 ml polykarbonát kehely BPA free
– 1 db 236 ml polykarbonát kehely BPA free
– 1 db 473 ml füles üvegkehely + zárókupak
– 1 db 354 ml üvegkehely + zárókupak (turmixhoz)
– 1 db 236 ml üvegkehely + zárókupak (turmixhoz)
– 1 db 118 ml üvegkehely + zárókupak (daráláshoz)
– 1 db átalakító gyűrű az üveg kelyhekhez


 


Élet Virága Biobolt Budapest