ReboundAir Professzionális mini ugróasztal, trambulin

Professzionális mini ugrópad, trambulin az U.S.A.-ból!
REBOUNDAIR!


Az Amerikai RebounAir az egyik legprofesszionálisabb mini ugróasztal, trambulin, amely félbehajtható, kis helyen elférő, könnyen szállítható és egy igen professzionális ugrószövettel és rugókkal ellátott ugróasztal. Albert Earl Carter az alapítója AIR, Inc., cégnek ahol kifejlesztették az otthonra szánt trambulint és úttörője Rebounding mini ugróasztalon végzett edzéseknek és gyakorlatoknak. Jelenleg ez a mozgásfajta 66%-al hatékonyabb, mint a közkedvelt futás.


Néhány gondolat Albert Earl Carter-ről
 

Albert Earl Carter, alapítója AIR, Inc., és úttörője Rebounding mini ugróasztal edzéseknek. Designer tervezője és vezetője a legjobb építésű és leginnovatívabb mini gumisztalnak a világon. Carter az Oklahomai Állami Egyetemre és a Utah Egyetemre járt, mint ösztöndíjas birkózó. 

1974-1975-ben Carter-nek a nagyszabású trambulint népszerűsítő körútját, amit úgy neveztek, hogy  “Gymnastic Fantastic” a Marriott Corporation cég támogatta. Az 500 előadáson, több mint 500.000 halgató és néző látta a mini ugróasztal használatáról és jótékony hatásairól tartott beszámolókat.

Carter a saját gyermekein is alkalmazta a mini gumiasztal használatát. Gondolom nem igen ellenkeztek, mert remek kis móka! 🙂 Meglepődve tapasztalta, hogy a gyerekeinek az állóképességükre, koordinációs mozgásukra és a lelki fejlődésükre milyen hihetetlen hatással volt ez a mozgás forma.

Amint Carter felismerte ezeket a hihetetlen jótékony változásokat az emberi testre nézve, egy kutatást tűzött ki célul magának, hogy még többet meg tudjon arról, hogy még milyen más pozitív és egészségügyi hatásokat gyakorol a mini gumiasztal használata az emberi szervezetre.

Kutatásai eredményei által kezdődött el egy új iparág 1977-ben, amelyről egy könyvet is kiadott "Rebound To Better Health" Rebounding egy jobb egészségért címmel. Az első fejlesztés egy otthon készült rebounding volt "Dyna-Bound" néven. Második könyve "The Miracles of Rebound Exercise" A Rebound gyakorlatok csodái címmel jelent meg, ami 1979-ben 1,3 millió példányos fogyásával bestseller lett.

A mini gumiasztal használata által megszerzett jó egészség, még tovább növelte Carter tudásszomját a téma iránt.

Következő könyvei “The Healthy Cell Concept” Az egészséges sejt fogalma, "The New Miracles of  Rebound Exercise" A rebounding gyakorlatok új csodái, és "The Cancer Answer" Válasz a rákra címmel jelentek meg.

Mint előadó és pedagógus, Carter megosztotta a vizsgálati eredményeit az egészségüggyel. A világon a mai napig előszeretettel használják ezt a mozgásformát különböző egészség megőrzés, rehabilitáció és már kialakult problémák kezelése céljából.
1983-ban egy különleges meghívást kapott a hongkongi kormánytól. Az ország rendőrségének és tűzoltóinak, ami körülbelül 35.000 ezer embert jelentett, tartott előadást, hogy milyen hatással van a mini gumiasztal használata az egészséges sejtek fejlődésére. Azóta számos orvosi csoport tevékenykedik világszerte a kezei alatt  és sokat szerepel a nemzeti televíziókban U.S., Australia, Hong Kong, és a Fülöp-szigeteken.

Mára, Albert Carter lett a világon a legelismertebb trambulin szakértő és az általa kidolgozott Reboundig gumiasztalon végzett gyakorlatai miatt, ami egyben fantasztikus hatással bír az emberi szervezetre, a keringésre és a nyirok rendszer tornáztatására nézve!

Adatlap
TERMÉK ADATLAP ÉLETTANI HATÁSOK FILMEK

A ReboundAir egy professzionális, otthoni célokra megalkotott félbehajtható mini ugróasztal, trambulin. A trambulinon található ugró szövet egy igen erős és strapabíró anyagból készül. Az ugrószövetet a külső fém kerethez minden ponton két erős rugó tartja. Stabilan áll minden sima és egyenletes felületen. Az ugróasztal lábait könnyen és egyszerűen lehet a helyükre tenni és onnan vissza húzni. A trambulint két erős csuklópánttal látták el. Egyszerűen félbehajtható és ezáltal könnyebben tárolható. Az ugróasztalhoz adott nagyon erős anyagból készült hordozó zsákban a vállra akasztva könnyen szállítható.

Előnyök és rövid leírás:
– félbehajtható kivitel, egyszerűen tárolható, szállítható
– professzionális minőség
– élettartam garancia a rugókra
– (300 lb súlyhatárig = 136 kg)
– könnyen szállítható a hozzáadott erős gyöngyvászonból készült hordozó zsákkal
– ugyan olyan stabil és tartós kivitel, mint az egyben lévő asztalok
– a lábak behajthatóak (szállításnál és tárolásnál óriási előny)