Vita-Mix 5200 turmixgép bemutatása

Vita-Mix 5200 professzionális nagy teljesítményű, magas fordulatszámú turmixgép bemutatása


– változtatható fordulatszám potencióméterrel 1.000-től – 24.000 fordulat / perc forgási sebességig
– maximális fordulatszám 37.000 fordulat / perc (turbó mód)
– 1000W-1200W-os, 2 lóerős motor
– 2 literes kehely, speciálisan záródó füles műanyag lezáró kupakkal és tömködő karral
– a kehely anyaga nem tartalmaz BPA-t (Biszfenol-A)
– speciálisan, mikró köszörüléssel élezett vágókések

A sima TNC kivitel egy darab 2 literes (nedves vágókéssel ellátott) kelyhet tartalmaz.

A Super TNC kivitel a 2 literes kelyhen felül tartalmaz még egy darab 0.9 literes (száraz vágokéssel ellátott) kelyhet.

Nagy 2 literes kehely (vizes közeghez) Kicsi 0.9 literes kehely (száraz közeghez)

A kehely és a készülék rövid bemutatása


1. Az új Vita-Mix 5200 turmixgép újratervezett mixeredénye Eastman Tritan ™ kopoliészterből készült. Törhetetlen, vegyszerálló és nem tartalmaz BPA-t (Biszfenol A). A víztiszta átlátszó mixer edénynek köszönhetően, Ön végig élvezheti a turmixolási folyamatot elejétől a végéig. A mixerkehely oldalán található bekalibrált mérőszámok segítenek Önnek a pontos alapanyag mennyiség kimérésében.

2. A gumifedőn található zárókupak, ami szintén Eastman Tritan ™-ból készült, könnyen eltávolítható a gumifedőből és a nyíláson keresztül a turmixolás közben is adagolhat alapanyagot a készülékbe.
A zárókupak oldalába két ívelt bemarás található, ami lehetővé teszi a gőz elpárolgását, így biztonságosan turmixolhat forró ételeket is.

3. Ergonomikus kialakítású puha fogantyú a kényelmes és biztonságos csúszásmentes fogást biztosít, minden esetben.

4. Az exkluzív 2 literes mixer kehely belső kidolgozását úgy tervezték és alakították ki, hogy turmixolás közben egy erőteljes örvény keletkezzen, ami szavatolja, hogy az alapanyagok biztosan a vágó pengékhez kerüljenek.

5. Az erősre edzett rozsdamentes acél pengék garantálják az alapanyagok, még akár a jégkockák egyenletes simára és mikrorostosra való darálást.
A mixeredény alsó építése és a vágómű rögzítése az edényhez fémből készült. Így érhető el a maximális tartósság, megbízhatóság és hosszú élettartam.

6. Változtatható fordulatszám szabályozás a készülék elején található potencióméterrel 1.000-től – 24.000 fordulat / perc forgási sebességig. Maximális fordulatszám kapcsológomb 37.000 fordulat / perc sebességre készteti a vágókéseket . A választható alacsony fordulatszámtól kezdve a maximális fordulatszámig, lehetővé teszi mindenféle alapanyag elkészítését. Mint pl: gyümölcslevek, pépek, levesek, fagylatok és gabonák darálása.

7. Nagy teherbírású ABS műanyag és tűzálló termikus poliészter készülékház. Újra tervezett előlapi címkével. Fekete, fehér, piros színekben és Inox rozsdamentes külső borítással.


Élet Virága Biobolt Budapest