Z-Star Z-610 kézi gyümölcsprés, búzafűprés, juicer

Már nem gyártják ezt a készüléket!

A Z-Star Z-610 a gyártónak a soron következő kézi búzafű, zöldség és gyümölcsprése. Igazándiból a készülék alapjai ugyan azok, mint a Z-Star Z-510 esetében. A Z-Star Z-610 annyiban tér el az elődtől, hogy megkapta az elektromos Solo Star II gyümölcs présházát, szűrő betétjét, a műanyag végzáró kupakját és adnak hozzá egy tészta szett készítő kiegészítőt is.

   

A Z-Star Z-610 készülékkel már bátrabban lehet zöldségeket és gyümölcsöket is préselni.
– könnyen szét illetve összeszerelhető
– kis helyen elfér
– kicsi a súlya, éppen emiatt lett olyan kedvelt és népszerű a felhasználók körében, mert így könnyű szerrel bárhová magunkkal vihetjük.

A manuális kézi hajtás egy igen kíméletes sajtolást tesz lehetővé. A hozzáadott kis műanyag edényben lehet felfogni a préselt levet. A Z-Star lényerő, kézi prés, juicer rozsdamentes szűrője és a készülék műanyag felépítése miatt, más öntött fém kivitelű kézi présekkel ellentétben, nem oldódhat és morzsolódhat nehézfém a préselt lébe. Tudni illik, az alapanyagok csersavtartalma kioldhatja a nehézfémeket az öntött fém anyagából.

Tipp: A búzafüvet érdemes néhány darabra szeletelni a préselés megkezdése előtt. A préselés közben ha úgy érezzük, hogy megszorult az alapanyag, akkor egy kicsit hajtsuk visszafelé a meghajtókart.

 


Élet Virága Biobolt Budapest