ReboundAir mini ugróasztal használatának jótékony hatása

Ugrálás az immunrendszer erőssége és a test méregtelenítése érdekében!

A napi használata a mini trambulinnak több egészségügyi előnnyel is jár!

Néhány jó tanács a mini ugróasztal, trambulin, ugrópad használatához

33 lenyűgöző jótékony hatás az emberei szervezetre a mini trambulin használatának köszönhetően

 

A ReboundAir mini ugróasztal, gumiasztal, trambulin használatának jótékony hatásai


Ez az egyik kedvenc gyakorlatom, amikor a mini-gumiasztalon ugrálok és a gyakorlat közben nézhetem a tv-t, hallgathatok zenét, lehet eső, lehet hó, semmi sem zavarhat.

Ez egy biztonságos sportolási lehetőség egy biztonságos sporteszközön, ami könnyen használható és egyben igen hatásos mozgásforma az egészségünk megőrzése érdekében. Néhány tudós összefogott és a kutatásaik alapján azt állapították meg, hogy a fel-le ugrálás egy mini gumiasztalon nagyon hatásos, *nyirokrendszer keringést edző mozgás gyakorlat.

A mini gumiasztal, trambulin használata mind a gyerekeknek és egyben a felnőtteknek is egy mókás és vidám mozgást biztosít. Biztosan látta már, hogy a gyerekek milyen szívesen ugrálnak az ágyon? Ez a felnőttek számára egy kisebb bosszúságot okoz, nem is sejtve, hogy milyen hasznos mozgás forma a fel-le ugrálás amellett, hogy még szórakoztató is. Ez a pillanatnyi lebegési fázis a felugrás tetőpontjánál az űrhajósok súlytalanságához, az űrben való lebegéséhez hasonlítható.

A mini gumiasztal használata legyőzi a test nehézségi erejét a nulla ponttól kiindulva.

Minden felugrás tetején 2-3 másodpercig a súlytalanság állapotába kerül a test, amíg a mini-gumiasztal használója a tömegvonzásnak köszönhetően visszaérkezik a gumiasztalra. A kocogás, futás kemény felületű terepen, aszfalton, betonon egy igen extrém igénybevételnek teszi ki az ízületeket, a bokát és térdeket. A mini-gumiasztalozás ugyan olyan hatásos, mint a futás, csak mindenféle káros mellékhatásoktól mentesen. Az ízületekre nézve nagyon pozitív testgyakorlás, ami a test összes sejtjére és a nyirokrendszer keringésre is jótékonyan hat. A szabadban való futás, ha rossz helyen végezzük, sok mellékhatásnak tesz ki minket, mint pl: mellettünk elhaladó pöfögő autók, csaholó kutyák, rossz időjáráshoz való kötöttség stb.

A mini gumiasztal használata segít a zsíros szövetek méregtelenítésében a –*niacin segítségével.

A mini trambulin használata és rajta végzett különböző gyakorlatok alkalmasak a nyirokrendszerünk áttornáztatására.

Az emberi testnek mozognia kell!

A nyirokrendszer folyadék fürdet minden sejt cellát, miközben tápanyagokat szállít a sejt cellába és eltávolítja a felhalmozódott salakanyagokat és méreganyagokat. Olyan, mint egy "kukás" autó. A vérrel ellentétben, amit a szív pumpál az erekbe a nyirokfolyadék teljesen a testmozgástól függ, hogy ő maga is mozogni tudjon. Megfelelő mozgás nélkül a nyirokfolyadék a sejt cellákat ott hagyja főni a saját méreg salakanyagaikban és közben tápanyagokért éhezni. Ez egy olyan helyzet, ami hozzájárul az ízületi gyulladáshoz, rákhoz és más elfajulást okozó betegségekhez és az öregedéshez is. A mini gumiasztalon való 15-30 perces ugrálás megnöveli a nyirokfolyadék áramlását.

Használja minden nap, akár többször is!

A nyirokfolyadék az ércsatornákon keresztül áramlik a test teljes hosszában a nyirokcsomókat érintve és összekötve a lábakat a karokat és a testet hosszában, mindig ugyan abba az irányba haladva. Ezért ez a függőleges fel és le mozgás, ahogy ugrálunk a mini gumiasztalon annyira hatásos, hogy így pumpálja a nyirokfolyadékot.

Sok ember azt állítja, hogy csak mítosz a melltartó viselése által létrejött daganat!

Az igaz, hogy melltartók önmagukban nem okoznak rákot, de ha a beteg nem megfelelő, túl szoros melltartót visel, akkor az a ráknövekedését segítheti. A szoros, feszes, nem megfelelő méretű melltartó viselése akadályozza, hogy a testünk a rákot okozó veszélyes vegyszereket válasszon ki. Feljegyzések szerint a nők 80%-a visel nem megfelelő méretű melltartót. A szoros-feszes ruházat megakadályozza a vér és a nyirokfolyadék áramlását. Azért hordani egy melltartót, hogy megakadályozzuk a lógó női melleket, ezzel ténylegesen az izomszövetet és a kötőszövetet gyengítjük, ami pont, hogy segít lógó melleket létrehozni. A séta és a gumiasztalon végzett gyakorlatok alatti mellek szabad mozgása segít pumpálni a nyirokfolyadékot a mellszöveten keresztül.

Naponta eltöltött órák melltartóban az esélye a mell rák kialakulásának

24 óra 75% 4 nőből 3-nak
több, mint 12 óra (nem alvás közben viselve) 14,28 % 7 nőből 1-nek
kevesebb, mint 12 óra 66 % 152 nőből 1-nek
egyáltalán, vagy csak ritkán hordva 60% 168 nőből 1-nek

Észrevették azt is, hogy a Maoris új-zélandi integrált fehér kultúrában, ugyan olyan a mellrák kialakulásának aránya, amíg Ausztrália háttérbe szorított Aboriginalok akik nem hordanak melltartót a gyakorlatban nem ismerik a mellrákot.

*Singer and Grismaijer, 1995.
http://www.007b.com/


 

Használja Ön is és mutasson példát gyerekei számára a mindennapos ReboundAir mini ugróasztal, trambulin használatával!

 


Élet Virága Biobolt Budapest